torsdag 29 november 2007

Söndag den 9:e december!

Snart är det alltså dags! Söndagen den 9:e december kan ni läsa ett "Så firar vi jul hemma hos oss" reportage i Aftonbladet. Bilagan kommer att finnas ute även dagen efter. Jag har inte sett bilderna själv så jag är minst sagt spänd inför det!

Tack för era i vanlig ordning alldeles fantastiskt fina kommentarer!


Zinkmistel från Åsa och årstiderna.

Kram/Julia

tisdag 27 november 2007

Försmak...

Liten försmak av julen hemma hos oss... kransar av gran på linneskåpet och liten gran i zinkkruka med silverpynt.

Jag tror att reportaget i Aftonbladet kommer inom ett par veckor, otroligt spännande!
Kram/Julia

måndag 26 november 2007

En vit jul?

En vit jul önskar jag mig! Inomhus blir den vit och röd. Förra veckan var Aftonbladet hemma hos oss och gjorde ett inredningsreportage. Chefredaktörens sista ord hade varit: Det får inte bli för vitt!
Hoppsan, vårt hem är ju väldigt vitt...Jag plockade fram allt rött i pyntväg jag äger, stylisten hade med sig en kasse och jag får nog lov att erkänna att det blev en väldigt mysig julstämning med de röda detaljerna i vårt vita hem.
Vilka färger pyntar ni med i år?
Porslin och pynt från Åsa och Årstiderna

Band i mängder, så användbart!

Kram/Julia

Tusen tack för alla kommentarer, sängen kommer från Syster lycklig.


onsdag 21 november 2007

Så blev det med sängen!

I doppresent fick Elle sängen med stor S . Vill passa på att tacka för all er hjälp när jag gjorde min efterlysning. Till slut fick det ändå bli den nya varianten med plexi (plexin är borttagen nu). Sängen är ljuvlig! Den står i allrummet för tillfället i väntan på att få flytta in i sovrummet där vi alla sover. Väldigt bekvämt att ha barnen så nära som möjligt om man är som jag om nätterna, dödens trött och helst tar så få steg som möjligt :D .
Kram/Julia
(Har svarat i förra inlägget angående tovade skålen, fråga gärna igen om det är något jag missat)

söndag 18 november 2007

Insnöad!

Hej kära bloggvänner!

Jag vet, det har varit ovanligt lugnt här i bloggen...men jag har varit insnöad bokstavligt talat. I hela mitt liv har jag aldrig sett så mycket snö falla på en och samma dag. Tack och lov var vi utan el endast en natt men telefonsladden gick av. Nu är jag tillbaks igen efter en rätt så välbehövlig paus från Internetvärlden.
Idag får ni se en tovad skål som jag gjort. Blev för en tid sedan förälskad i en tovad skål som Mimmi med den underbara bloggen Magnolia visade. Kunde inte hitta någon i butik (och hon ville inte skänka den till mig *fniss* ) så det fick bli en hemmagjord variant istället!

Tusen tack för alla era härliga kommentarer!
Kram/Julia

tisdag 13 november 2007

Blinka lilla stjärna där...

Två stjärnor har jag hängt i vardera sovrumsfönster. Nu är det så pass mörkt att alla ljuskällor är guld värda. En ny kudde fick visst följa med mig när jag var på en liten shoppingtur i fredags. Kuddar kan man inte ha för många av...vit, flätstickad och vackert vintrig!

Lite stiltje råder just nu i bloggen. Har fullt upp med att färdigställa tvättstugan som snart börjar likna något. Lovar att snart visa er bilder!Kram/Julia

tisdag 6 november 2007

Maileg

Hej kära bloggvänner! Nu är jag kry igen och full av ny energi. Helgens födelsedagsfirande blev lyckat!
Idag får ni se Elles kaniner och julegris som tillverkas av danska Maileg.
De gör så fina leksaker som väcker ett stort "habegär" hos mig.
Kram/Julia
måndag 5 november 2007

Problem med min mail!

Karoline från Norge, jag har försökt svara dig så många gånger men mailen kommer inte fram.
Smycket är köpt från http://www.isamoa.se/

Hoppas din väninna blir glad!

Kram/Julia

fredag 2 november 2007

Tripp trapp trull...emaljskålar och bak!

Idag har jag lekt Leila (ni vet söta duktiga Leila som bakar och lagar mat i tv4).
Mycket gott blev det och chokladbollarna blev riktigt poppis hos provsmakaren Noell. Inhandlade ett litet set med fina emaljskålar och ett gäng muggar på Nacka byggnadsvård som kom till användning idag. Siffror är snyggt!

Imorgon är alltså den stora dagen, blir nästan lite tårögd när jag tänker tillbaka på hur det var. Borde man inte fira mammorna också egentligen...? Nåväl, jag önskar mitt lilla hjärta en underbar födelsedag med mycket gott och mysiga presenter!Kram/Julia

torsdag 1 november 2007

Söt som socker...

Idag visar jag er mitt senaste lilla virkprojekt nämligen en liten börs. Sockersött är nog den rätta beskrivningen på resultatet hihi!

Tack snälla ni för alla kommentarer på mina inlägg, läser dem flera gånger om. Jag är fortfarande hängig och känner att energin inte riktigt räcker till att besöka er alla och svara, men som sagt, era kommentarer värmer och gör mig enormt glad!


Kram/Julia