söndag 29 november 2009

Tack!


Hej!

Hoppas er helg varit mysig!

Jag är helt slut men desto mer lycklig :) Det gick så bra med invigningen av butiken trots att jag inte hunnit färdigt med allt...
Tusen tack för all hjälp Monika, mamma och Carlos. Tack för alla lyckönskningar här på bloggen och tack alla ni som kom och besökte lilla gårdsbutiken.

Många "tack" blev det men det är så jag känner :)
Ovan lite butiksbilder!


Kram/Julia

fredag 27 november 2009

Gårdsbutiken

Hej på er!

Snart är köket färdigpyntat, lovar fler bilder efter helgen :)

Imorgon öppnar Gårdsbutiken! Öppet mellan 12.00 - 15.00 varje adventshelg.

Idag kommer lokaltidningen hem till oss, kan ju vara bra med lite marknadsföring så att någon hittar hit :)

Kram/Julia

måndag 23 november 2009

Nu börjar jag julpynta!Hej på er!

Hoppas ni haft en skön helg?

Nu börjar jag julpynta! Allt för att muntra upp mig lite. Här kommer en liten glimt av "julpynt" i köket :) En alldeles fantastisk gammal chokladburk som känns julig och fin samt rödblommiga skålar. Jag kommer att lägga allt krut på köket och vardagsrummet, de rum vi vistas i allra mest.

Kram/Julia

fredag 20 november 2009

Butikstips


Hej hopp!


Idag tipsar jag om en kompis alldeles nyöppnade nätbutik med ett trevligt sortiment för både stor och liten. Här kommer några av mina favoriter. En söt prickig kofta och vita mockasiner till Elle. Skön grön korg till Noell och en mysig pyjamas. Butiken hittar ni HÄR.

Nu ska jag minnsann köpa skor, jag lufsar vanligtvis omkring i Uggs men det känns sådär elegant och vuxet :D Men jag tycker att det är svårt att hitta snygga enkla skinnstövlar med lagom klack...men nuså :)

Kram/Julia

tisdag 17 november 2009

Ljus i mörkret


Amaryllis, hyacinter, vit keramik och levande ljus i vardagsrummet.

Hej hopp, länge sedan nu...

Tusen tusen tack för era gulliga kommentarer, ni är bra på att peppa mig :) !


Jag brukar inte hamna i någon "höstdepp" men just nu har detta mörker sänkt mig. Mörkt hela tiden och jag försöker hålla humöret uppe med hjälp av levande ljus, en brasa som brinner dagen lång och lite jul/vinterblommor. Nästa vecka tänker jag börja julpynta, så detså!

Kram/Julia

tisdag 10 november 2009

Nerver


Hej på er!

Alltså nu undrar jag faktiskt om solen gömt sig för gott? Här har det iallafall varit mörkt i evigheter. Mysigt ja, men jag behöver ljuuuuus för att kunna ta lite bilder både till bloggen (har fixat om lite vid arbetsplatsen) och butiken.

Hursomhaver så har jag äntligen bestämt mig för när gårdsbutiken ska öppna. Lördagen den 28 november invigs lilla gårdsbutiken och mer information kommer att komma. Jag är ju så dålig på den tekniska biten och har fortfarande inte kommit igång med nyhetsbrevet men det kommer att komma, allra senast efter årsskiftet.

Iiiih, nu blir jag alldeles nervös av det här, nu finns det liksom ingen återvändå längre, det får bära eller brista. Det blir nog ett glas vin då också för att lugna nerverna :D

Kram/Juliafredag 6 november 2009

Ljus!

Hej på er!

Nu är det mörkt, från morgon till kväll...

Inhandlade ett gäng ljusslingor från Coop och nu hänger de i vardagsrummet, allrummet och barnens rum. Det var en enkel modell med utbytbara lampor som kostade ca 40 kr. Billigt och enkelt sätt att få lite ljus i mörkret och en härlig höst/vinterstäming tycker jag :)

Kram/Julia

tisdag 3 november 2009

Noells födelsedagFör exakt 4 år sedan, blev jag mamma.

Vilken omvälvande, fantastisk, orolig, rolig och alldeles alldeles underbar tid det har varit och är. Jag är djupt tacksam.


Tusen tack för alla fina ord om butiken, ni ska veta att de värmer enormt. Och en del uppmärksammade även ett par vinglas på bild :D
Det var jag och mamma som firade lite i förskott så att säga, hennes påsar blev välfyllda av vackra ting :)

Nu ska jag fortsätta titta på fotografier från den första tiden med Noell...tänk att tiden rusar iväg så fort.


Kram/Julia

måndag 2 november 2009

Halvfärdigt
Nu är butiken halvfärdig!

Det saknas lampor, textilier, någon hylla, en kökssoffa och så finliret med piffningen. Jag ska sätta ett öppningsdatum denna veckan, har dragit ut på det så länge nu av olika anledningar, mest nervositet faktiskt...

Hoppas ni haft en skön helg! Här har vi haft kalas för vår Noell som fyller 4 år imorgon, tiden går i rasande fart.

Och för er som undrar, Dinoformen kommer från Klara färdiga gå. Supersnabb och bra service :)

Kram/Julia