söndag 9 december 2012

VIKTIGTHej på er!

Här kommer superviktig butiksinformation!

LEVERANSER

I butiken är det ruljans just nu och det är fantastiskt roligt att så många väljer att handla klappar i min butik, tack snälla ni :) !
Men på grund av stora mängder snö, sjuka små hjärtan ( som är friska för närvarande ) och en hungrig liten rosenknopp så är leveranstiderna något längre just nu eftersom jag driver butiken själv. Men ingen panik, jag fixar och alla julklappar kommer att hinna fram till er i tid :)

HAPPYLIGHTS

Häromdagen fick jag hem efterlängtade ljusslingor som tog slut i ett nafs så att flera av er som ville ha blev utan. Ingen panik där heller, jag fixar! I BUTIKEN kan ni som blev utan lägga en order, som sedan skickas så fort slingorna anlänt vilket beräknas bli i januari. De passar fint året om och funkar således även efter jul :)
Antingen väljer ni faktura som kommer med i paketet sedan eller förskottsbetalning.

BALIKORGAR

Till veckan som kommer väntar jag min tredje leverans av de vackra handtillverkade Balikorgarna. Ni är många som förhandsbokat och jag ska om jag hinner maila er under kvällen annars sker det under morgondagen. 

Nuså fick jag sagt det jag grubblat över den senaste tiden vad gäller butiken :) ! 

Hoppas er helg varit fin och att ni njuter av denna mysiga adventstid. För min del innebär decembermånad ganska mycket slit men nog hinner jag njuta lite mellan varven också som tur är. 

Sköt om er och tack för att ni kikar in här!

Kram/Julia

9 kommentarer:

perler på en snor sa...

For noen nydelige korger!! :)

Anonym sa...

Vilken fin service du ger Julia! Det är verkligen det där lilla extra som avgör vart jag väljer att handla och hos dej känns det extra trevligt att shoppa:)
Önskar dej en riktigt fin andra advent!
Kram Anna

Anonym sa...

Du är fantastisk, Julia. Jag förstår uppriktigt inte hur du orkar.

Finare service kan man inte få. Ditt sortiment skiljer sig från allt annat och du är alltid så vänlig och tillmötesgående. Jag är så glad att jag hittat hit.

Hoppas du får tid till lite avkoppling mitt i allt julfix - det är du värd!

Kram/Heléne i Södertälje

Iris sa...

hmmm får nog ta och kika in hos dig.. både ljusslingan och korgarna ser ut att passa i mitt hem (så som jag tänker mig att det ska se ut när det är någorlunda färdigrenoverat..) :)

kram /iris

Anonym sa...

Ååh,vad härligt att du får in ljusslingan igen:) hann inte med första gången!
Mvh Camilla...

Iris sa...

Förresten, jag lånade några bilder ifrån din butik till ett inlägg (kommer upp måndag 10 dec strax efter kl 8) på min blogg. Jag länkar såklart och skriver snälla saker så jag hoppas att det är okej :) Annars är det bara att säga till!

kram /iris

Mikaela sa...

Nu fick jag ju upp ögat för allt som var slut. ;) Så underbart fina ting i din butik. Älskar din stil. O vet att servicen är den bästa. KRAMAR Mikaela!

Denna veckan kan ni vinna en vimpel från Nyblom Kollèn inne hos oss...http://hemmapavarangataistan.blogg.se/2012/december/tavling-i-samarbete-med-nyblom-kollen-2.html

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

härliga grejer du fått in igen :)

Julblommor sa...

Fina bilder! God jul :)